God service og godt håndværk

Giv os et ring Send os en mail

Hos West Blomster går vi op i kvalitet, god service og godt håndværk.

Vi ønsker du får en nærværende og personlig betjening, hvor vi lytter til dig og dine ønsker. Vi rådgiver dig bedst muligt ud fra vores mange års erfaring, så dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt, og binderiet bliver personligt.

Vi udfører alle former for binderi – ingen opgave er for lille eller for stor.

Om Os

Chefen
Jeanette er uddannet blomsterdekoratør og har haft butikken i mere end 25 år. Hun vægter blomster af god kvalitet højt og gør alt hvad der står i hendes magt for at skaffe de helt rigtige blomster. Hun forstår at hygge om personalet og møde kunderne med et smil så stemningen i butikken altid er i top.

Personalet
Der er flere ansatte hos West Blomster, du møder oftest Lone & Trine i Butikken, som begge har mange års erfaring inden for branchen.

Ud over dem møder du også Marie, Trine og Lene som er dem der søger for alle de små detaljer- så det hele kører på skinner.

Vores bude som altid kommer rundt med vores flotte kreationer er Kurt, Carl-E og Inge. Vi håber du møder dem med et smil, hvis de banker på hos netop dig.

Følg os på instagram

#åbningstider #westblomster #horsens #horsensdk #mithorsens #bestofhorsens #shoppinginhorsens #sommer
#westblomster #horsens #mithorsens #detskerihorsens #horsensdk #bestofhorsens #blomsterdekoratør #blomsterbinder
En lækker brudebuket til søndagsbryllup.
Tillykke til brudeparret 💜💜💜
..
#brudebuket #buket #blomster #bryllup #westblomster #horsens #mithorsens #detskerihorsens #horsensdk #bedstofhorsens #shoppingihorsens #visithorsens
Skønne evighedsbuketter og dekorationer.
Hvis du lige mangler noget der kan holde i sommervarmen ☀️☀️☀️
.
.
.
#evighedsbuket #evighedsblomster #tørredeblomster #westblomster #horsens #mithorsens #horsensdk #bestofhorsens #visithorsens #shoppingihorsens

Følg os på facebook og se hvad der sker i butikken

link
Skriv til os

+45 75 62 32 05